Het administratiekantoor van Haarlem

Zoekt u een administratiekantoor in Haarlem dat u bij alle administratieve, fiscale en financiële zaken kan helpen? Wilt u graag werken met adviseurs die zich in het ondernemerschap kunnen verplaatsen? Zo ja, dan vindt u bij House of Solutions gegarandeerd een oplossing die aansluit op uw wensen.

Ons administratiekantoor voorziet vanuit Haarlem heel Nederland van betrouwbaar, persoonlijk betrokken advies en ondersteuning. Wij vertellen u graag wat onze aanpak daarbij zo uniek maakt.

Over-ons

Noab

De geschiedenis van House of Solutions

House of Solutions is opgericht door de grondleggers van Fintellect, een bureau dat zich specialiseert in financieel interim management en consultancy. Zij wilden de innovatieve technologieën en uitbestedingstrajecten die tot dan toe alleen aan grote multinationals voorbehouden waren ook aan het MKB beschikbaar stellen.

Sindsdien de opening van ons administratiekantoor in Haarlem zetten wij ons continu in om deze unieke dienstverlening verder uit te breiden en onze kennis en expertise nog meer te verdiepen.

De visie van ons administratiekantoor in Haarlem

Toegankelijke tarieven, moderne technologie en persoonlijke service zijn de focuspunten van House of Solutions. Ons administratiekantoor in Haarlem wil ondernemers voordelig in alle financiële en fiscale vraagstukken kunnen bijstaan.

Om dit te realiseren maken wij als administratiekantoor in Haarlem slim gebruik van een moderne online werkomgeving en krachtige boekhoudsystemen en –software. Daarbij hebben wij het back office van ons administratiekantoor in Haarlem zo efficiënt en toegankelijk mogelijk ingericht. Deze unieke aanpak houdt de kosten van onze dienstverlening laag, terwijl wij tot 22:00 bereikbaar blijven voor vragen. Dankzij onze hoogopgeleide experts en NOAB-certificering bent u daarbij verzekerd van kwaliteit.

Maak kennis met de diensten van ons administratiekantoor in Haarlem

Ondernemers kunnen bij House of Solutions kiezen uit een breed scala van diensten en oplossingen. Zo kunt u niet alleen uw salarisadministratie uitbesteden bij ons administratiekantoor in Haarlem, maar ook het opstellen van jaarrekeningen of het indienen van belastingaangifte. Uiteraard kunnen de adviseurs van ons administratiekantoor in Haarlem u ook voorzien van fiscaal en financieel advies op maat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk het overzicht van diensten op onze website of neem direct contact op met een van onze adviseurs. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.