Zoekt u een financieel adviseur?

Complexe financiële vraagstukken moeten zorgvuldig behandeld worden. Wanneer het gaat om uw pensioen, bijvoorbeeld, of uw onderneming. Hierbij kan het zijn dat u zelf niet over alle informatie of expertise beschikt om de optimale keuze te maken. In dergelijke gevallen is het verstandig om een financieel adviseur in te schakelen. Een expert kan immers voorkomen dat u kansen of risico’s over het hoofd ziet.

Wilt u zeker weten dat uw financieel adviseur betrokken is bij uw vraagstuk? Dan bent u bij House of Solutions aan het juiste adres.

House of Solutions denkt met u mee

Financieel advies draait niet alleen om de cijfers – het gaat ook om het grotere verband, het achterliggende verhaal. Een financieel adviseur van House of Solutions kijkt dan ook altijd verder. Wij luisteren aandachtig naar uw vragen, verplaatsen ons in uw situatie en zoeken samen met u naar de slimste en best passende oplossing.

Daarbij nemen wij onze verantwoordelijkheid als financieel adviseur bijzonder serieus: onze accountants en adviseurs zijn stuk voor stuk hoogopgeleide specialisten met professionele kwalificaties. U kunt dus altijd op onze kennis en expertise vertrouwen.

Een financieel adviseur voor al uw vragen

House of Solutions kan u als financieel adviseur op verschillende gebieden bijstaan, zowel in de privésfeer als bij zakelijke vraagstukken.

Wilt u in eigen beheer een pensioen opbouwen, of uw bestaande pensioen anders structureren? Twijfelt u over het privégebruik van uw auto? Heeft u vragen over een dienstbetrekking of werkkostenregeling, of wilt u de details van een contract of arbeidsovereenkomst met een financieel adviseur verder doornemen en uitwerken?

Wat uw vraag ook moge zijn, met een financieel adviseur van House of Solutions vindt u altijd een antwoord dat perfect aansluit op uw wensen en behoeften.

Direct een afspraak met een financieel adviseur maken?

Heeft u een vraag over uw persoonlijke of zakelijke financiële situatie en wilt deze graag doornemen met een financieel adviseur? House of Solutions gelooft niet alleen in persoonlijk, betrokken advies, maar ook in eerlijke prijzen. Wij communiceren altijd duidelijk over de kosten en confronteren u nooit met verrassingen achteraf.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of tarieven, of wilt u direct een afspraak maken met een financieel adviseur? Neem dan contact op met een van onze specialisten.