Fiscaal adviseur

Bent u betrokken bij een overname en wilt u zekerheid over de waardering? Staat u op het punt om te investeren, of bent u van plan om uw rechtsvorm te wijzigen? Voor professioneel fiscaal advies bent u bij House of Solutions altijd aan het juiste adres.

Naast de standaard fiscale aangiften voor de omzetbelasting, vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting, kunt u ook te maken krijgen met complexere fiscale vraagstukken. Naast genoemde voorbeelden speelt dit bijvoorbeeld ook indien u uw eenmanszaak wilt inbrengen in een BV structuur, als er sprake is van een overname of sterfgeval. Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden?


Zoekt u professionele ondersteuning voor uw aangifte vennootschapsbelasting? Bent u benieuwd welke regelingen, verplichtingen en voordelen er voor uw bedrijfsvorm gelden? Laat u adviseren door de belastingspecialisten van House of Solutions.

Meer lezen

Hulp bij uw aangifte inkomstenbelasting?

Als zelfstandig ondernemer moet u ieder jaar tijdig uw aangifte inkomstenbelasting indienen. Dit is helaas niet altijd even eenvoudig – de belastingregels veranderen immers regelmatig. Ook de complexiteit van uw onderneming en uw functie spelen een rol. Hierdoor neemt het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting al snel veel tijd in beslag.

House of Solutions helpt u graag om deze tijd te besparen. Wij kunnen u adviseren over uw belastingaangifte en nemen de complete afhandeling voor u uit handen.

Meer lezen

Vragen over uw BTW aangifte?

Als ondernemer voegt u waarde toe – aan uw omgeving, aan uw branche en aan de economie in haar geheel. Deze toegevoegde waarde is de basis voor uw omzet en groei, maar het wordt ook belast door de overheid. Of u nu producten verkoopt of diensten levert, u bent verplicht om periodiek een BTW aangifte in te dienen. Wilt u hier ondersteuning bij hebben? House of Solutions helpt u graag.

Wij kunnen ieder type onderneming ondersteunen bij het opstellen van de BTW aangifte. Van uitleg en begeleiding tot persoonlijk advies op maat – bij House of Solutions vindt u altijd een oplossing.

Meer lezen