BTW aangifte

Als ondernemer voegt u waarde toe – aan uw omgeving, aan uw branche en aan de economie in haar geheel. Deze toegevoegde waarde is de basis voor uw omzet en groei, maar het wordt ook belast door de overheid. Of u nu producten verkoopt of diensten levert, u bent verplicht om periodiek een BTW aangifte in te dienen. Wilt u hier ondersteuning bij hebben? House of Solutions helpt u graag.

U berekent btw aan uw klanten. Dit kunnen particulieren zijn of andere ondernemers. U telt de btw op bij het bedrag dat u rekent. Uw verkoopprijs is dan inclusief btw.

Een goede administratie is de basis voor uw btw-aangifte. Er zijn regels voor het bijhouden en bewaren van uw administratie. Ook uw facturen moeten voldoen aan wettelijke eisen.

Doet u zaken met het buitenland? Dan gelden extra administratieve verplichtingen.

Hebt u een website? Dan moet u hierop onder andere uw btw-identificatienummer vermelden.

Wij kunnen ieder type onderneming ondersteunen bij het opstellen van de BTW aangifte. Van uitleg en begeleiding tot persoonlijk advies op maat – bij House of Solutions vindt u altijd een oplossing.

Hulp bij uw aangifte inkomstenbelasting?

Als zelfstandig ondernemer moet u ieder jaar tijdig uw aangifte inkomstenbelasting indienen. Dit is helaas niet altijd even eenvoudig – de belastingregels veranderen immers regelmatig. Ook de complexiteit van uw onderneming en uw functie spelen een rol. Hierdoor neemt het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting al snel veel tijd in beslag.

House of Solutions helpt u graag om deze tijd te besparen. Wij kunnen u adviseren over uw belastingaangifte en nemen de complete afhandeling voor u uit handen.

Meer lezen