Salarisadministratie uitbesteden?

Dreigt uw loonadministratie u boven het hoofd te groeien? Wanneer het aantal medewerkers in uw onderneming stijgt, stijgen ook uw administratieve lasten. Op korte termijn kunt u hierdoor een achterstand oplopen, terwijl u op lange termijn meer geld en tijd kwijt bent aan het bijhouden van uw administratieve verplichtingen. Het uitbesteden van uw salarisadministratie kan dit voorkomen.

House of Solutions heeft alles in huis om uw administratieve taken van u over te nemen. U kunt uw volledige salarisadministratie bij ons uitbesteden. Wij zorgen voor alles – en u heeft minder zorgen.

Onze-Diensten

 

De voordelen van het uitbesteden van uw salarisadministratie

Groei is natuurlijk fantastisch nieuws voor uw onderneming, maar het maakt uw leven er helaas niet altijd rustiger op. Vooral de administratie van nieuw personeel kan veel tijd in beslag nemen en u afleiden van uw andere verantwoordelijkheden.

Door het uitbesteden van de salarisadministratie bent u in een simpele stap van alle onnodige administratieve rompslop af. House of Solutions beheert alle salarisstroken online en hanteert een vaste lage prijs per definitieve strook, waardoor u ook aanzienlijk bespaart op kosten.

Minder administratieve zorgen, lagere kosten

Een moderne onderneming heeft al snel een complexe mix van arbeidscontracten – niet alleen fulltime en parttime personeel, maar steeds vaker ook flexmedewerkers en freelancers. Hoe groter uw personeelsbestand, des te aantrekkelijker het uitbesteden van uw salarisadministratie wordt. U hoeft zich immers niet meer bezig te houden met ingewikkelde loonsituaties en uitzonderlijke contracten. Die verantwoordelijkheid neemt House of Solutions bij het uitbesteden van uw salarisadministratie over.

Onze unieke aanpak zorgt daarbij ook voor een ander voordeel: lagere kosten. House of Solutions werkt online en heeft een bijzonder efficiënte back office. Hierdoor kunt u flexibel en voordelig uw salarisadministratie bij ons uitbesteden.

Direct uw salarisadministratie uitbesteden bij House of Solutions

Lijkt het u prettig om 24/7 toegang te kunnen hebben tot het meest actuele overzicht van uw loonadministratie, waar u ook bent? Zou u graag willen profiteren van meer transparantie en meer flexibiliteit, met minder kosten en minder zorgen? In dat geval is House of Solutions de beste partner voor het uitbesteden van uw salarisadministratie.

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u graag een oplossing op maat laten samenstellen? Onze specialisten werken nauw met u samen om de ideale keuze voor het uitbesteden van uw salarisadministratie te bepalen. Neem contact op met House of Solutions en maak een afspraak!