Bozena Rak

Sr. Accounting medewerker

Ruim 20 jaar ervaring in de financiële functie bij accountantskantoren en in het bedrijfsleven. Cijfermatig inzicht, nauwkeurig, affiniteit met automatisering en techniek, gemotiveerd, open instelling, enthousiast en klantvriendelijk.

Patrick van Santen

Sr. accounting medewerker

Al ruim 10 jaar ervaring op het gebied van het voeren van financiële administraties. Nauwkeurig en gestructureerd werken zijn eigenschappen die ik erg goed beheers. Door te werken op een administratiekantoor en in het verleden op een accountantskantoor weet ik altijd goed wat er bij een onderneming speelt.

Glenn Branje

Managing partner

Ruime financiële ervaring. Medeoprichter van administratie- en advieskantoor House of Solutions BV en Fintellect BV, een financieel consultancy & interim management bureau.

Ronald Visser

Managing partner

Ronald heeft een ruime financiële achtergrond. Hij is de medeoprichter van administratie- en advieskantoor House of Solutions en Fintellect BV, financiële consultancy en interim management.

Daniel Dzwonkowski

Sr. accounting medewerker

Ruim 5 jaar ervaring als accounting specialist. Als accounting medewerker/ boekhouder van onze klanten heeft hij aan een half woord genoeg om de klantvraag te begrijpen en hier efficiënte en effectieve oplossingen voor te bieden. Perfectionist, klantgericht en denkend in oplossingen.