Vragen over uw BTW aangifte?

Als ondernemer voegt u waarde toe – aan uw omgeving, aan uw branche en aan de economie in haar geheel. Deze toegevoegde waarde is de basis voor uw omzet en groei, maar het wordt ook belast door de overheid. Of u nu producten verkoopt of diensten levert, u bent verplicht om periodiek een BTW aangifte in te dienen. Wilt u hier ondersteuning bij hebben? House of Solutions helpt u graag.

Wij kunnen ieder type onderneming ondersteunen bij het opstellen van de BTW aangifte. Van uitleg en begeleiding tot persoonlijk advies op maat – bij House of Solutions vindt u altijd een oplossing.

aangifte_fiscaal

 

Maak gebruik van onze expertise

Het indienen van een BTW aangifte kan zowel voor grote ondernemingen als starters een lastige aangelegenheid zijn. Wanneer u diensten of producten levert in het buitenland, bijvoorbeeld, maar ook wanneer u goederen en grondstoffen inkoopt waar verschillende belastingtarieven over geheven worden. Wilt u zeker weten dat uw BTW aangifte klopt, dan moet u deze vragen kunnen ophelderen.

De expertise van House of Solutions is hierbij een waardevol hulpmiddel. Onze adviseurs zijn goed bekend met alle reglementen en kunnen iedere vraag over uw BTW aangifte toelichten.

Eenvoudig uw BTW aangifte uitbesteden

De dienstverlening van House of Solutions beperkt zich uiteraard niet alleen tot begeleiding en advies. Onze experts kunnen ook de volledige BTW aangifte voor u uit handen nemen. U hoeft dan niet meer na te denken over uw BTW aangifte, zeker wanneer er sprake is van omzetbelasting bij internetleveringen of andere specifieke situaties. Wij zorgen er vervolgens voor dat alles correct en conform de vereisten van de Belastingdienst wordt ingediend.

Daarbij houden wij in de gaten of u geld kunt besparen op uw BTW aangifte, zoals of u bijvoorbeeld in aanmerking komt voor de kleine ondernemersregeling (KOR). Tevens helpen wij u om aan alle voor uw onderneming relevante factuurvereisten te voldoen.

House of Solutions handelt uw BTW aangifte professioneel af

Leidt uw BTW aangifte tot lastige vragen? Zou u liever willen dat u geen omkijken meer had naar uw aangifte omzetbelasting? Maak dan gebruik van de dienstverlening van House of Solutions. Wij werken uitsluitend met hoogopgeleide professionals en hanteren eerlijke, duidelijke prijzen. U kunt altijd vertrouwen op een professionele afhandeling van uw BTW aangifte en komt achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Heeft u vragen over uw omzetbelasting of bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem dan contact op met een van onze specialisten en maak een afspraak om uw situatie door te nemen.