10 Redenen om ons te kiezen

1. Online en transparant

Transparanter kunnen wij uw administratie niet maken. Uw administratie is online voor u inzichtelijk. Zelfs uw brondocumenten, zoals facturen, btw aangiften en loonstroken zijn online of via een APP terug te halen.

2. Kwaliteit, ervaring en hoog opgeleid

Wij stellen de kwaliteit van onze werkzaamheden voorop. Ons kantoor is aangesloten bij het NOAB en onze mensen zijn ervaren en hoog opgeleid.

3. Eerlijke prijzen, geen verrassingen

Niets is zo vervelend als onverwachte hoge facturen. Wij maken met u vaste prijsafspraken, waarbij wij het financiële voordeel van onze efficiënte werkwijze aan de klant teruggeven.

4. In de Cloud, back up verzekerd

Wij werken met een cloudoplossing voor zowel de financiële administratie als voor het archief. Dit betekent voor u een veilige opslag met altijd een back up voorhanden.

5. Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren

Het is belangrijk voor u dat uw boekhouder bereikbaar is. Om deze reden zijn wij altijd bereikbaar. Ook buiten kantooruren kunt u met ons contact opnemen.

6. Moderne software en efficiënte verwerking

House of Solutions werkt met moderne software. Hierdoor werken wij efficiënt, kunnen wij u betere diensten aanbieden en zijn de kosten voor u laag

7. Vriendelijk en behulpzaam

Wij zijn er om u te ondersteunen en goede diensten te leveren. Vriendelijkheid en een behulpzame houding is daarbij onmisbaar.

8. Full service concept

Wij vinden het belangrijk dat u als klant voor uw administratieve diensten bij één partij terecht kunt. U kunt bij ons terecht voor de administratie, jaarrekeningen, fiscaliteiten, loonverwerking, maar ook voor het tijdelijk detacheren van financiële mensen.

9. Wij denken in oplossingen

Problemen zijn er genoeg en fouten maken wij allemaal. Wij vinden het belangrijker hoe hiermee wordt omgegaan. Onze houding is altijd oplossingsgericht. Dit zit in onze DNA.

10. Pro actief advies

Aan advies achteraf heeft niemand iets. Belangrijk is om tijdig te sturen, op het moment dat de informatie aanwezig is. Daarom is het belangrijk dat wij uw cijfers continu beoordelen en met onze klanten veelvuldig contact hebben.